+381(0)11/375-2625

Dobrodošli na Leo Commerce!

Napredno pretraživanje

Džejms van Prag

Džejms van Prag

Međunarodno priznat, prvi na listi bestselera Njujork tajmsa, pisac knjiga Razgovor s rajem, Kako da dođete do raja, Kako da iscelite patnju, Raj i Zemlja, Kako da pogledate na drugu stranu, Meditacije, Duhovi među nama, Nedovršena posla, Odrastanje u raju, Avanture duše i Kako da iscelite srce koje pati , Džejms van Prag, širom sveta pozdravljen je kao pionir pokreta medijuma i poznat je kao jedan od najpreciznijih duhovnih medijuma današnjice. Njegove poruke donose utehu, mir i duhovne smernice menjajući poglede miliona ljudi – živih i mrtvih. Dobitnik je mnogih nagrada za posvećenost podizanju svesti planete.

Gostovao je bukvalno u svakoj radio i televizijskoj emisiji, uključujući Opru, Larija Kinga uživo, Dr Fila, 48 sati, Pogled, Emisiju Džoj Behar, Čelzi lejtli, Od obale do obale i u mnogim drugim. Imao je svoju emisiju Onostrano, koja je i dalje prisutna na programima širom sveta. Džejms je bio i uspešan producent za CBS. Učestvovao je u pravljenju mini-serija Živeti s mrtvima, sa Tedom Dansonom u glavnoj ulozi, snimljenoj po Pragovom životu, i Mrtvi će reći, sa Evom Longorijom. Bio je pokretač i izvršni producent serije koja se dugo prikazivala na CBS kanalu, Šaptač duhovima, sa Dženifer Lav Hjuit.

Džejms je nedavno osnovao Školu mističnih veština Džejmsa van Praga, plod višegodišnjeg truda i ljubavi. Internet kursevi nude različite modele učenja, od profesionalnih sertifikata do audio i video materijala, uključujući pozive i internet forume.

Više podataka o školi Džejmsa van Praga naći ćete na sajtu: www.jvpschoolofmysticalarts.com

Svoje savete i poruke iz duhovnog sveta deli putem veb-sajta i bloga na www.vanpraagh.com i putem društvenih mreža.

2 proizvod(a)

Postavi opadajući pravac
po strani

Tabelu  Listu 

2 proizvod(a)

Postavi opadajući pravac
po strani

Tabelu  Listu