+381(0)11/375-2625

Dobrodošli na Leo Commerce!

Napredno pretraživanje

Debora King

Debora King

Danas širom sveta poznata isceliteljka i duhovna učiteljica Debora King bila je uspešni advokat kad joj je u njenim dvadesetim postavljena dijagnoza raka, što ju je podstakla da krene u potragu za istinom koja je radikalno promenila njen život. Ne želeći da se podvrgne invazivnoj hirurškoj intervenciji, okrenula se ka alternativnoj medicini i doživela, radeći s jednim isceliteljem, čudesno povlačenje bolesti. Sem toga, uspela je da pobedi i svoju zavisnost od alkohola i lekova koje je koristila da bi potisnula sećanje na zlostavljanje koje je doživela u detinjstvu. Zamenivši svet velikih korporacija tajanstvenim svetom iscelitelja, mudraca i šamana, Debora King je ovladala drevnim i savremenim sistemima isceljivanja, razvivši pri tom i svoju sopstvenu moćnu isceliteljsku tehniku.

Kombinujući svoju ličnu priču i mudrost, napisala je bestseler Istina isceljuje: Ono što skrivate može da vas povredi, u kojem je istražila snažnu povezanost između potisnutih bolnih emocija i njihovog uticaja na zdravlje i sreću.

Debora King putuje po svetu i pomaže hiljadama ljudi koji uspevaju da transformišu svoj život uz pomoć njenih radionica. Takođe je osmislila jednogodišnji internetski kurs Program energetske medicine za XXI vek za sve one koje zanima kako da iscele sebe i druge. Jednom nedeljno vodi svoju popularnu emisiju na radiju Hej haus.

2 proizvod(a)

Postavi opadajući pravac
po strani

Tabelu  Listu 

2 proizvod(a)

Postavi opadajući pravac
po strani

Tabelu  Listu