+381(0)11/375-2625

Dobrodošli na Leo Commerce!

Napredno pretraživanje

Dr Kristijana Nortrup

Dr Kristijana Nortrup

Dr Kristijana Nortrup, akušer-ginekolog sa sertifikatom, bivša asistentkinja kliničkog profesora akušera-ginekologa na medicinskom fakultetu Univerziteta u Vermontu, autorka bestselera Njujork tajmsa, pionir je i vizionar kada je reč o zdravlju žena. Posle decenija provedenih u prvim redovima svoje profesije kao akušer i ginekolog, ona sada posvećuje život pomaganju ženama kako da stvarno napreduju, učeći ih kako da uvećaju sve što može poći nabolje u vezi sa njihovim telima. Dr Nortrup je pristalica medicine koja priznaje jedinstvo uma, tela, emocija i duha. Međunarodno je poznata po svom osnažujućem pristupu zdravlju i blagostanju žena. Uči žene kako da napreduju u svakoj etapi života i hrabri ih da postignu zdravlje na svim nivoima tako što će slušati svoju unutrašnju mudrost.

Kao vlasnica posla, lekar, bivši hirurg, majka, spisateljica i govornica, dr Nortrup odaje priznanje našoj pojedinačnoj i kolektivnoj sposobnosti da se razvijamo, budemo slobodne, vesele i uravnotežene. Takođe je ushićena svojom novom kompanijom A-ma-ta, čiji naziv potiče od tajlandskih reči za „bezvremena“ i „večna“. Ova kompanija posvećena je izradi i distribuciji proizvoda koji podržavaju bezvremene boginje širom sveta.

Kada ne putuje, dr Nortrup svoje slobodno vreme posvećuje plesanju argentinskog tanga, odlascima u bioskop, druženju sa prijateljima i porodicom, vožnji čamcem i čitanju.

Dr Nortrup je u vezi sa svojom zajednicom širom sveta preko internet radio-emisije Procvetaj!, Fejsbuka, Tvitera, mesečnog biltena i veb-sajta.
www.drnortrup.com

4 proizvod(a)

Postavi opadajući pravac
po strani

Tabelu  Listu 

4 proizvod(a)

Postavi opadajući pravac
po strani

Tabelu  Listu