+381(0)11/375-2625

Dobrodošli na Leo Commerce!

Napredno pretraživanje

E-izdanja

Ponosni smo na to što smo prvi započeli izdavanje elektronskih knjiga u Srbiji namenjenih za čitanje na telefonima i tablet računarima. E-knjige u vidu aplikacija dostupne su za kupovinu čitaocima iz inostranstva na Apple store i Google play marketima. Dok je za čitaoce iz Srbije, koji koriste Samsung uređaje, omugućena besplatna Samsung Apps aplikacija pod nazivom Samsung Corner koju korisnici mogu preuzeti na ovom linku.

Sva elektronska izdanja Leo commerce koja se nalaze u okviru aplikacije Samsung Corner su u dinarima i čitaoci ih mogu kupiti putem sms poruke, kreditnim karticama kao i putem Qvoucher-a.

Pored toga, ponosni smo na našeg autora Mileta Eraka i njegovu knjigu Ljubav u Persiji koja je nakon štampane verzije u izdanju Leo commerca objavljena i kao prva srpska elektronska knjiga u svetu iz oblasti beletristike. Leo commerce je izdavač prve E-knjige iz oblasti popularne psihologije i autobiografije Put promene – autora Siniše Ubovića, kao i niza dečijih slikovnica namenjenih najmlađima. Prvi smo i jedini do sada objavili E-audio slikovnice na srpskom jeziku kao i prve knjige domaćih autora prevedene na engleski jezik iz oblasti beletristike, popularne psihologije, autobiografije i dečije književnosti.

Imamo jasnu viziju da što veći broj naših dosadašnjih a i budućih štampanih izdanja ponudimo i u elektronskom, eBook formatu

Artikli 1 do 24 od ukupno 183

Postavi rastući pravac
po strani

Tabelu  Listu 

Artikli 1 do 24 od ukupno 183

Postavi rastući pravac
po strani

Tabelu  Listu